Suomen Akatemian hallintovirastossa on avoinna kaksi tiedeasiantuntijan virkaa

15.5.2018

Suomen Akatemian yhteydessä toimiva strategisen tutkimuksen neuvostorahoittaa tarvelähtöistä, pitkäjänteistä ja ohjelmamuotoista tutkimusta, jonka tavoitteena on tukea merkittävien yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisua. Samalla se palvelee muun muassa elinkeinoelämän uudistumista sekä työelämän ja julkisen sektorin kehittämistä. Strategisen tutkimuksen neuvoston asioiden valmistelusta, esittelystä, toimeenpanosta ja seurannasta vastaa Suomen Akatemiassa strategisen tutkimuksen yksikkö.

Tiedeasiantuntijan tehtävänä on muun muassa toimeenpanna rahoitushakemusten arviointi, valmistella ja esitellä tutkimusrahoituspäätöksiä, hoitaa tutkimusohjelmien hallinnollista koordinaatiota sekä strategiseen tutkimukseen ja Akatemian yhteisiin tehtäviin liittyviä suunnittelu- ja kehittämistehtäviä. Tehtävään sisältyy aktiivista yhteydenpitoa rahoituksen saajiin ja hyödyntäjiin.

Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta vaativista hallinto- ja suunnittelutehtävistä. Lisäksi edellytetään yhteistyökykyä, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä oman työn organisoimiseen ja kokonaisuuksien hallintaan. Kielitaidon osalta edellytetään suomen kielen erinomaista, englannin kielen hyvää ja ruotsin kielen tyydyttävää taitoa. Ansioksi luetaan tohtorintutkinto ja kokemus monitieteisestä ja monialaisesta työskentelystä, erityisesti arvostamme kokemusta tutkimusrahoituksen tehtävistä. Ansioksi luetaan myös kokemus sähköisistä työprosesseista ja -menetelmistä sekä niiden kehittämisestä.

Virka sijoittuu vaativuustasolle 89 (3233,86 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuva palkanosa, enintään 48 prosenttia. Palvelussuhteessa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virka on viraston yhteinen.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti valtion työnhakusivustolle osoitteeseen www.valtiolle.fi (työavain 29-145-2018). Hakemukset  voi myös toimittaa Akatemian kirjaamoon alla mainittuun osoitteseen. Hakuaika päättyy 1.6.2018 klo 16:15. Hakemuksia ei palauteta.

  • yksikön johtaja Jussi Vauhkonen p 0295 33 5114, etunimi.sukunimi(at)aka.fi ja
  • lakimies Katja Majamaa p 0295 33 5069, etunimi.sukunimi(at)aka.fi
Viimeksi muokattu 15.5.2018
Seuraa meitä:
FacebookSlideshareTwitterYoutube
VAIHDE 029 533 5000
KIRJAAMO 029 533 5049
FAKSI 029 533 5299
   
SÄHKÖPOSTI etunimi.sukunimi@aka.fi
AUKIOLO Arkisin 8.00-16.15
   
HENKILÖHAKU »
YHTEYSTIEDOT, LASKUTUS  JA
REKISTERISELOSTEET»
KYSYMYKSET JA PALAUTE »