2025 Akatemiaprofessorin tehtävä

13.11.2024
8.1.2025 klo 16.15 Suomen aikaa
Enintään 2,4 miljoonaa euroa kuudelle vuodelle
1.1.2026–31.12.2031
Tulossa hakuun
  • Hakijana on yksittäinen tutkija, joka on jo alansa kansainvälisessä kärjessä ja nousee kautensa aikana kansainväliseksi huippututkijaksi.
  • Hänen tulee esittää konkreettinen suunnitelma kansainvälisesti korkeatasoisen tutkimuksen jatkamiseksi myös rahoituskauden jälkeen.
  • Rahoitus kuusivuotiskaudelle voi kattaa hakijan palkan, mahdollisen tutkimusryhmän palkkauskuluja ja muita tutkimuskuluja

Hakijana on yksittäinen tutkija, joka on jo alansa kansainvälisessä kärjessä ja nousee kautensa aikana kansainväliseksi huippututkijaksi. Akatemiaprofessoriksi valittavalta edellytetään monimuotoista vaikuttavuutta sekä kauden aikana että sen jälkeen. Hänen tulee esittää myös konkreettinen suunnitelma kansainvälisesti korkeatasoisen tutkimuksen jatkamiseksi rahoituskauden jälkeen. Rahoitus kuusivuotiskaudelle voi kattaa hakijan palkan, mahdollisen tutkimusryhmän palkkauskuluja ja muita tutkimuskuluja.

Ennen kuin teet hakemuksen verkkoasioinnissa (SARA) tutustu huolellisesti alla olevaan hakuilmoitukseen ja rahoitusehtoihin Näin rahoitusta käytetään -sivulla. Hakuilmoituksen ja rahoitusehtojen ollessa ristiriidassa, rahoitusehtojen sisältämä teksti on aina ensisijainen. Ruotsin- tai englanninkielisen hakuilmoituksen ollessa ristiriidassa suomenkielisen hakuilmoituksen kanssa, suomenkielinen hakuilmoitus on tulkintaristiriitatilanteessa aina ensisijainen.

Lue koko hakuilmoitus alta.

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa meille palautetta?